- Mladen i ja smo presrećni, ali hormoni čine svoje, pa ljudima treba dosta energije sa mnom. Svaka im čast, a Mladenu posebno. Ovo je stvarno neko drugo stanje, ali sve u svemu, prelep je osećaj, uživam, odmaram. Nas dvoje se toliko radujemo svakom odlasku kod lekara, jer tada čujemo otkucaje bebinog srca, vidimo kako napreduje. Osećaj je vanvremenski i neopisiv - kaže Pešićeva.

- Ne znam kako da opišem taj trenutak - kaže ona o momentu u kojem je saznala da je trudna. - Mada, osetila sam da se nešto neobično dešava i pre nego što sam dobila rezultat, ali taj trenutak kada saznaš da ćeš čoveku kojeg voliš roditi dete rečima se ne može dočarati.

Foto: Instagram printskrin/jelena_pesic_official

 

 

Na pitanje o Mladenovoj reakciji odgovorila je na sledeći način:

- On je predivan prema meni, postupio je onako kako bi trebalo svaki muškarac koji voli i poštuje partnerku. Ne postoji sekunda da on ne brine kako sam, šta osećam, gde sam, da li sam dobro, da li mi nešto treba. Kada sam mu saopštila da će postati tata, njegova sreća se ne može opisati rečima. Dala sam mu čestitku na kojoj je pisalo da će postati otac, krenule su mu suze od sreće - priča bivša zadrugarka i dodaje:

Foto: Instagram printskrin/ jelena_pesic_official

 

 

- Mi smo rođeni jedno za drugo. Iste stvari volimo, istim stvarima se radujemo, iste stvari ne volimo. Sve ono što pomislim da bi on kao moj partner trebalo da uradi, kaže, pokaže, on je već uradio, rekao, pokazao. Mislim da je dovoljno da verujem da je on pravi čovek za mene.

- Mi volimo da se viđamo sa društvom, familijom, kumovima, pa samim tim želimo da svi oni budu uz nas na venčanju u aprilu, tako da smo sada u tim pripremama, želimo da sve bude kako smo zamislili. Mislim da će biti opštenarodno veselje.

(Svet)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".