Iako su im se putevi, kada je Ceca postala poznata, na trenutak razdvojili, njihovo prijateljstvo nije prestalo, a kasnije, kada se i Viki doselila u srpsku prestonicu, postalo je još snažnije. Ceca je jednom prilikom govorila kako su njih dve počele da se druže:

Foto: Instagram printskrin/ Zvezde Granda Specijal

 

 

- Moja majka je prosvetni radnik, isto kao i Violetin otac. Ne samo da smo prijateljice i kume, nego su i naši roditelji porodični prijatelji. Još kao devojčica, kad sam imala pet, šest godina, odlazila sam kod Miljkovića i ostajala kod njih po nekoliko dana. I Viki je meni uzvraćala posetu, tako da smo na neki način bile cimerke. Poveravale smo se jedna drugoj, delile tajne, sobu, ponekad čak i garderobu - ispričala je ranije folk diva, a prenosi Svet.

Kada se 2007. godine Viki udala za Tašketa Ceca i Sanja Đorđević su im bile kume, a dve godine kasnije, kada je pevačica krstila sina Andreja, za kumu je izabrala Sanju. Iako se tada spekulisalo da su Ceca i Viki u svađi, te da je zbog toga za kumu izabrala Sanju, Ceca je to odmah demantovala.

Foto: T. Ćirić

 

 

- Sa Viki i Tašketom sam se još ranije dogovorila da im krstim drugo dete - izjavila je Ceca, a Viki je dodala da joj je Ražnatovićka savetovala da ima najmanje dvoje dece, što joj je prijateljica i kuma čvrsto obećala.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".