Aco Pejović bio je gost emisije na "Kurir" televiziji, gde je otkrio priču koju do sad nismo imali prilike da čujemo. 

Naime, reč je o snimku koji broji milionske preglede na Jutjubu. Nije u pitanju spot, već snimak koncerta, gde pevač peva pesmu "Da si tu", dok devojka na kojoj je kroz čitavu numeru usmeren kadar, plače. Aco joj kao pravi džentlmen prilazi i ljubi joj ruku dok joj peva.

- Ja bih volela da pustim jedan snimak, koji je inače viralan na društvenim mrežama, i širi se. Svi komentarišu kako ti tako izazoveš takvu emociju da svi plaču, a devojke su u potpunom transu ako mogu tako da se izrazim. Jel ti žao šta radiš tvojim fanovima, i kako oni reaguju. Pitala je voditeljka.

- Dok oni tako reaguju znači da je dobro. Da ova devojčica je plakala. NJu sam jednom imao priliku da upoznam, i to je sasvim slučajno bilo, zamisli da sam je prepoznao, i to posle toliko vremena. Dok sam pevao u Budvi vidim u publici ove okice, i prepoznao sam je, smejali smo se a ona je stvarno divna jedna devojčica. Rekao je pevač.

- I sada je pozdravljam, hvala joj što je obeležila ovaj koncert na ovakav način.

- NJu na snimku drži drugarica. Nadamo se da je sad srećna i da je pronašla nekog koga voli, da više ne plače zbog nesrećne njubavi. Nadovezala se voditeljla.