Živi na relaciji Srbija-Amerika, često putuje, a pre par godina je otvorila svoj lični blog u kojem piše o putovanjim, o sebi, članovima porodice, o tome da je usvojena, školovanju, kao i o tome kako vidi svet iz svoje perspektive.


"LJudi me često pitaju kako je to imati dve mame i dve tate. Nemam po dva roditelja, imam samo moju mamu i mog tatu. LJude koji su me odgajili i učinili da postanem nezavisna, inteligentna i jaka devojka. Zatim, imam i biološku majku, ženu koja me je rodila i kojoj ću biti večno zahvalna za to što sam danas okružena pravim ljudima. Ne znam ništa o ženi koja me je rodila, a ni o mom biološkom ocu i nisam u kontaktu sa njima. Volela bih da ih upoznam jednog dana, ali mi se ne žuri. Često mi kroz glavu prolaze pitanja da li ličim na nekoga od njih dvoje i imam li neke njihove osobine," pisala je svojevremeno Petra.



Petra je danas u vezi sa Mihajlom Veruovićem, a sudeći po porukama koje mu javno upućuje na društvenim mrežama - ljubav cveta za Petru i Mihajla.

 

Par je godinu dana u vezi.

Inače, Petra je 2017. godine doživela saobraćajnu nesreću u centru Beograda, kada je na motocikl, na kojem su bili ona i njen tadašnji dečko Luka Živković (23), naleteo automobil " opel", koji se nije zaustavio na znak stop.

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".