Ona je danas izašla i biće na kućnom lečenju uz redovne kontrole, piše "Pink.rs". Kako se dalje navodi, Slađa nije bila raspoložena da daje izjave i otežano je hodala.

Podsetimo, vest o Slađinoj operaciji iznenadila je javnost, a da je pevačeva supruga operisana potvrdio je njihov sin Marko.

- Majka mi je trenutno u bolnici, jer smo slučajno saznali da ima rak bubrega. Zamolila je da se ja javljam na telefon i pozive, da se odmara, sad ne može da priča. Sve smo saznali slučajno na pregledu, odmah su je operisali i sve je prošlo, Bogu hvala kako treba - izjavio je Marko za domaće medije.

Takođe, Slađin suprug Radiša Trajković Đani u emisiji "Sceniranje" govorio je o Slađinoj bolesti.

- Tačno je, prolazimo kroz težak period. Slađa je bila na rutinskoj kontroli i lekari su na snimku videli mrlju koja im je zaličila na tumor. To smo saznali krajem decembra. Bili smo u Dubaiju malo da ne misli o tome. Zahvaljujući stručnim lekarima i brzom reakcijom sve je prošlo kako treba. Odstranili su joj tumor, operacija je trajala tri sata. Sada je u bolnici i oporavlja se. Moja supruga je hrabra, ali moram da vam priznam da mi nije svejedno - ispričao je on.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".