U vreme kada je gradio karijeru, okusio je noćni život i prošao kroz različite situacije koje su ga oblikovale u pevača kakav je danas.


Iako devdesete mnogi pamte po lošem, estradni umetnici ga pamte kao srećna vremena o čemu je Željko govorio.

- Ne bih mnogo pravio razliku. Kad si mlađi sve nekako lakše podnosiš. Doduše, mi smo tad sa svirkama kretali pre ponoći i završavali u toku noći. Obavezno smo čekali otvaranje prve pekare, pa ti opet dođe na to da si budan celu noć. Danas se po beogradskim klubovima počinje s nastupom debelo posle ponoći pa ujutru dočekaš gradsku čistoću kako peru ulice. Dok dođeš kući komšija kreće na posao. Malo se sve pomerilo - rekao je on i dodao:

Foto: ATA images

 

- Što se tiče same publike i muzike, drugačije je bilo onda. LJudi su koliko-toliko bili normalniji, a danas svega ima u klubu - kazao je pevač. 

Šašić tvrdi da je uvek bilo kriminala i žestokih momaka, ali da narkotici nisu toliko bili zastupljeni u diskotekama kao danas.

- Kriminala je bilo, ali droge nije. Odnosno, bilo je toliko malo da ja to nisam toliko ni primećivao, a danas ima koliko hoćeš. Alkohol je uvek prisutan - smatra on.

(Nova.rs)

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".