Popularni glumac Nikola Kojo (54) dugi niz godina oduševljava publiku svojim brilijantnim izvedbama na sceni. Počeo je jako mlad da se bavi glumom, a tokom svoje bogate karijere čuveni glumac delio je scenu sa legendama Srpske i Jugoslovenske kinematografije, te je imao prilike da se lično uveri u njihov neverovatan talenat i nesvakidašnju harizmu.

Na jednom od snimanja na kojima je učestvovao i sam Kojo, scenu je delio sa čuvenim Batom Živojinovićem, i sa još jednim mladim glumcem, koji je već tada bio predodređen za veliki uspeh - Dragan Bjelogrlić.

Ove tri glumačke veličine smo imali prilike da gledamo zajedno u filmu "Lepa sela lepo gore".

Bata Živojinović će ostati upamćen kao glumac sa najvećim brojem uloga koji je ostavio neizbrisiv trag u srpskoj kinematografiji.

Momenat kada njih trojica opušteno razgovaraju zabeliežili su i objektivi fotoaparata, a setnu fotku na svom Fejsbuk profilu objavio je Nikola Kojo.

S ozirom na činjenicu da Bata Živojinović više nije sa nama, ova fotografija je izazvala bujicu emocija kod korisnika pomenute društvene mreže, a sećanje na čuvenog glumca još uvek ne bledi.