- Suprug i ja smo ušli u kuću da ručamo. Oni nisu hteli. Odjednom je utrčao mlađi čovek. “Daj vode, daj vode”. Uspaničeno je vikao - s mukom se prisećala Biljana nakon što je pogrebna služba, nakon uviđaja istražitelja, odnela telo nastradalog čoveka:

- Skoro su bili gotovi, a onda se dogodila tragedija. Ostala je samo jedna grana. Bili su raspoloženi, došli su da urade dogovoreni posao.

Povremeno bi kroz prozor bacila pogled na njih. Oni po selu seku stabla- u neverici je pričala žena pokazujući mesto na kom je nastradao starac:

- Stablo je sekao Vesko P. (41) iz ovog sela. On je otišao u policijsku stanicu radi davanja izjave. Velika trageđa. Valjda je Lazar hteo da protrči ispod stabla... Stajao je pre toga do kolovoza. U tom trenutku se i desila nesreća. Grana je pala pravo na njega i razbila mu glavu.

Pokusale su kolege da mu pruđe pomoć i veštačko disanje. Sve je bilo uzalud. Brada je odmah krenula da mu modri- prisetila se Biljana. Uviđaj na licu mesta su obavili pripadnici zrenjaninske policije i Višeg javnog tužilaštva.

 

(Kurir)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".