Na groblju se okupio veliki broj prijatelja, rodbine, kolega i poštovalaca a saučešće primaju njena deca Milica i Danilo, kao i nekadašnji suprug, predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Među prvima su na sahranu došli političari Milovan Bojić i Vojislav Šešelj, koji se pojavio u društvu svojih sinova. Na sahranu je došao i Anđelko Vučić, otac predsednika Aleksandra Vučića.

Foto: M. Anđela

 

 

Među ostalima, došli su i Zoran Radojičić, Željko Mitrović, Siniša Mali i Irena Vujović, Zoran Đorđević, Aleksandar Vulin, Darija Kisić-Tepavčević, Dragan Marković Palma, Ostoja Mijailović, Vojislav Šešelj, Ivica Dačić, Ana Brnabić, Tomislav Nikolić, Goran Vesić, Milomir Marić, Miloš Vučević, Rasim LJajić, Milomir Marić, Tomislav Momirović, Zoran Babić, Marko Đurić.

Ksenija Vučić (devojački Janković) radila je kao novinar duže od 30 godina.

Rođena je 1968. godine u Beogradu. Pohađala je osnovnu školu "Drinka Pavlović" u Starom gradu. Školovanje je nastavila u rodnom gradu.

Karijeru je započela na TV Studiju B, a poslednjih godina je vodila izuzetno gledane emisije na kanalima TV Pink. Radila u časopisu "Srpska reč", radiju "Fokus" i televiziji "Studio B".

Vodila je intervjue sa brojnim domaćim i stranim istaknutim političarima, poput Ivice Dačića, Čedomira Jovanovića, Nenada Čanka, Edija Rame, Nikole Gruevskog i drugih.

Od 1997. do 2011. godine bila je u braku s Aleksandrom Vučićem, aktuelnim predsednikom Srbije, nekadašnjim premijerom, potpredsednikom Vlade, ministrom odbrane i ministrom informisanja.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".