U nižim predelima, južnije od Save i Dunava, očekuje se formiranje snežnog pokrivača od 5 do 15 centimetara, a u brdsko-planinskim predelima novih 15 do 25 cm, lokalno i više, dok se na severu očekuju mešovite padavine, kiša, susnežica i sneg.

Na području Beograda do 4. februara biće oblačno i hladnije, povremeno sa slabim mešovitim padavinama, kišom, susnežicom i snegom.

Vozačima se savetuje da poštuju ograničenja brzine, voze pažljivo, kao i da koriste zimske pneumatike i prilagode brzinu kretanja zimskim uslovima na putu.

Zbog najavljenih niskih temperatura postoji mogućnost pojave mestimične poledice na putevima, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima.

Petlja Novi Banovci, danas, u toku svetlog dela dana - radovi na redovnom održavanju, uz jednosmerno naizmenično propuštanje vozila.

U Leskovcu radovi na rekonstrukciji i proširenju ulice Bulevar Nikole Pašića, do 15. marta.

Zona radova pored puta sa desne strane, u smeru ka auto-putu, ka Nišu, gde je sužen kolovoz. Saobraćaj se odvija normalno u obe saobraćajne trake.

Svođe - Vlasotince, između naseljenih mesta Boljara i Kruševice do 1. maja od 7 do 17 časova radovi na sanaciji odrona/kosina, uz naizmenično propuštanje vozila.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije u 7.30 časova,

na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 120 minuta, Šidu 60, Batrovcima 120.

Na graničnom prelazu Gostun obustavljen je saobraćaj za sve kategorije vozila zbog odrona na putu.

Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".