Laura Spirs (55), kupila je tiket "Mega Milions onlajn" od državne lutrije nakon što je videla da se džekpot počeo penjati na stotine miliona dolara. - Nekoliko dana kasnije, čekala sam od nekoga mejl koji nedostaje, pa sam proverila folder neželjene pošte na svom nalogu e-pošte - rekla je ona zvaničnicima lutrije.

- Tada sam videla mejl od državne lutrije koji me obaveštava da sam osvojila nagradu. Nisam mogla da verujem šta čitam, pa sam se prijavila na svoj nalog na lutriji da potvrdim poruku u mejlu - rekla je uzbuđeno Laura, nazvavši dobitak "šokantnim".NJena prva odluka po potvrđivanju dobitka je da se ranije penzioniše i da u budućnosti definitivno pažljivije prati mejlove koji joj stižu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BBC News (@bbcnews)

 

Ona sada planira da se ranije penzioniše i da u budućnosti pažljivije prati svoje imejlove.


- Definitivno sam dodala lutriju u Mičigenu na svoju listu sigurnih pošiljalaca samo u slučaju da ikada budem imala dovoljno sreće da dobijem još jednu e-poštu o ogromnoj nagradi - rekla je ona.

"Mega Millons lutrije" prodaju tikeete za dva dolara u 45 saveznih država. Godine 2018. jedan pobednik u Južnoj Karolini je ostvario rekordni dobitak od 1,6 milijardi dolara Mega miliona.
 

(BBC.com)