Nominovane takmičarke su bile Dalila Dragojević i Nevena Miličević. One su sa voditeljom otišle do prostorije gde se odigrao duel.

Foto: Jutjub printskrin/Zadruga Official

 

NJihov zadatak je bio da naprave zamak od kocki isti kao onaj koji se nalazio ispred njih. Igra se završila, a nijedna od njih nije uspela da napravi kopiju zamka, te se nijednoj od njih dve glasovi nisu duplirali.

Jedna takmičarka je osvojila 74% glasova, a druga 26% glasova publike. Nevena je dobila manje glasova, te je morala da napusti Zadrugu 5 zauvek. Zadrugari su prišli da se pozdrave sa njom, nakon čega se ona zaputila ka studiju voditeljke Dušice Jakovljević.

Foto: Jutjub printskrin/Zadruga Official

 

- Toliko sam maštala o tome da izađem, a sad sam i zaplakala. Dočekana sam na negativan način. Nijedna osoba nije htela da uđe u priču, svi su krenuli da me gađaju nekim naviknutim rečima, to mi je bio šok. U apsolutnom šoku sam bila. Onda sam se sakrila u pab, to mi je bila neka tranzicija. Osećala sam se ugroženo i onda sam bila maksimalno povučena. Za mene je bilo prirodnije da se našališ i flertuješ sa nekim, ali nije kraj sveta, a tamo je sve kraj sveta to. Više podržavam ove koji žive, nego ove koji grakću. Mislim na taj levi deo stola, da li mi znamo nešto o njima? Oni se kriju iza paravana, ovi su preplašeni, treći ne znaju da li da napadaju... Ja sam sa Dalilom doživela najveću iskrenost, ovo su mi bila dva najlepša dana u Zadruzi. Rekla mi je da postaje svesna svega, da ne može da veruje šta joj se dogodilo. Ja sam joj rekla da ju je pogodila kometa. Rekla mi je da u trenutku nije postajala sila koja je mogla da je spreči. Kada se desila druga prilika sa Dejanom, misli da se nije postavila adekvatno. E sad tek kad je napravila distancu od Filipa, a Dejan od nje, počela je da sagledava neke stvari, da se kaje. Rekla je da ne može da zamisli život bez Dejana. Čak i kad joj se to dešavalo, nije imala svest da iza toga nema Dejana - ispričala je Nevena u studiju.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".