- Mnogo se priča i spekuliše u vezi sa mojim poslednjim postom, pa ću se pozabaviti situacijom. Posle skoro 19 godina, Tin i ja smo odlučili da se razdvojimo. Ponekad se takve stvari dešavaju, ljudi se rastaju i to je najbolje. Molim vas da se uzdržite od loših komentara o nama, a posebno molim one koji žele da daju gadne komentare na osnovu nacionalnosti i vere da to ne rade. Ovo nema nikakve veze sa tim. Negativni komentari nikome ne pomažu, posebno meni, pa vas molim da budete ljubazni  - počela je Jelena i nastavila: 

- Lagala bih ako bih rekla da mi je dobro, ali daću sve od sebe da se izlečim, oporavim, procesuiram ovaj bol i traumu ako ništa drugo, umreću pokušavajući. Dala sam ovoj vezi sve od sebe, svoje srce, dušu i toliko sam se borila do kraja, ali nije bilo dovoljno ovog puta, nadam  se da me čeka srecća i ljubav negde tamo. Ovo je teško, boli me, povređena sam, izgubljena sam i trenutno je sve samo u tome da ustanem iz kreveta ujutru i stavim jednu nogu ispred druge. Moraću ponovo da naučim da hodam, pre nego što budem mogala da trčim kada su u pitanju ljubav i sreća, ali daću ovom procesu lečenja sve od sebe. Ja sam borac i boriću se do kraja. Moja snaga i volja da idem dalje i živim ponovo će biti na ispitu, ali sam to radila i ranije, pa se nadam da ću to moći ponovo. Poštujte moju privatnost u ovom trenutku, za sada neću davati više komentara. Tinu želim sve najbolje i nadam se da će pronaći ono što traži. LJudima koji su mi najbliži, hvala vam na podršci i svim telefonskim pozivima u svako doba dana i noći — napisala je teniserka između ostalog.

Dokićevoj su pristizale reči ohrabrenja i podrške sa svih strana sveta.

 

 

Jelena je nedavno postala i voditeljka čuvene televizije "Kanal 9", a svojom rečitošću i harizmom osvojila je građane Australije.

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".