Poslednjih meseci nagađalo se o krizi u njihovom braku, a o tome koliki je Duško švaleraš pričala je i Jelenina pokojna majka Divna.

Divna je tada bila u rijalitiju "Akademija debelih", gde je u razgovoru sa pevačicom Zoricom Marković, pričala o neverstvu u ćerkinom braku.

- Znaš, Duško je švaleraj neviđeni. Boli me uvo, samo neka je ona meni živa i zdrava. Pogotovo mi se sviđa ovaj deo "bogati Amerikanac - odgovorila je tada Divna Markovićevoj koja joj je prenela reči vidovnjaka kako će se Jelena razvesti i udati za bogatog Amerikanca, kom će roditi ćerku.

- Navodne izjave moje majke u vezi sa mojim suprugom, udajom za Amerikanca, itd. su najobičnija IZMIŠLJOTINA. Tako nešto nigde NIJE emitovano - pisala je JK, a tad je tv "Pink "objavio saopštenje:

- Divna Karleuša je izjavila ono što je postalo dostupno medijima. To je delimično emitovano prekjuče, a sinoć su gledaoci imali priliku da vide nastavak razgovora između Divne i Zorice Marković, u kome se čula i sporna rečenica o Tošiću – stajalo je u saopštenju pres službe televizije "Pink".

- Svako ko pogleda sporni snimak gde moja majka priča o Dušku videće da je pilog zlonamerno izmontiran, nedostaju delovi i sve je nelogično - pisala je Karleuša tada.

BONUS GALERIJA: Iz mog butika - Dara Bubamara 1991. godine

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".