On je pokušao da objasni i ponašanje svog sina koje je uočeno na kamerama, pre svega činjenicu da nije delovalo da je u potpuno prisebnom stanju.

- Gledajte, vidi se da je pokušao da komunicira, da je zaustavio tog taksistu i s njim kratko razgovarao. Šta mu je bilo u tom trenutku i kuda je krenuo, ne znam. Verujte mi, uopšte mi je teško o tome da govorim -  rekao je on za hrvatski portal "Indeks".

Nenad Periš je ranije danas prokomentarisao i predmete koje je policija pronašla na mestu gde je snimljen nestali mladić.

Podsetimo, na Sava promenadi navodno je pronađena patika koja je pripadala nestalom Splićaninu Mateju Perišu, kao i predmet u saksiji za cveće, za koji se kasnije ispostavilo da je pikavac, koji je potom predat na DNK analizu.

Ovim povodom oglasio se i Matejev otac, Nenad Periš:

- Nemam nikakvih informacija o tome. Kontaktirao sam policiju, ali nemam nikakve informacije o tome tako da ne mogu ništa da vam kažem. Oni su mi potvrdili da intenzivno tragaju i da se istraga nastavlja. Nadamo se da će se uskoro nešto saznati. I ja čekam - rekao je otac.

Na pitanje da li ima nekih informacija od drugih ljudi, Periš je odgovorio da nema, te da mu niko ništa nije javio.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".