Obeležila si 2021. godinu u domaćim medijima. Kakav je osećaj?

Foto: ATA images

 

- Prethodna godina mi je bila fenomenalna, kako na poslovnom tako i na emotivnom planu. Razvela sam se, ali to je bila odlična odluka za moju budućnost. Period iza mene je bio veoma turbulentan, ali sada se osećam srećno, ispunjeno i zaokruženo.

Koliko ti je bilo teško da doneseš odluku o razvodu?

- Nije mi bilo teško da presečem jer sam se dugo preispitivala i razmišljala o tome. Veoma sam racionalna žena, ali sam i puna ljubavi. U životu ću uvek ići za emocijama, ali kada ljubav nestane, neću ostati u tom odnosu. Ostaću prijatelj s muškarcem kojeg sam volela i neću ga povrediti.

Kako si objasnila ćerki Lei činjenicu da Voja više ne živi s vama? Da li joj nedostaje tata?

- Ona će biti najsrećnije dete jer ima Voju kao oca, a i ima majku koja je megacar. Po nju je bolje da bude dete razvedenih roditelja nego da bude tamo gde je lažan i nesrećan brak.

Da li primećuješ kod nje tvoj ili Vojin karakter?

- Primećujem svoj karakter. Za razliku od mene, ona mudrije bira reči i trenutak, ali volim što zna tačno šta hoće i ume da oduva nekog kada joj ne prija.

Kakav muškarac onda nedostaje ženi kao što si ti?

- Pa gazda! To je tip muškarca s kakvim želim da budem u budućnosti.

Da li to znači da si već spremna za drugi brak?

- Dug je život! Ko kaže da moram da imam samo jedan brak?! Bez tri ništa! Svetska sam žena, a takve su imale minimum dva braka. Želim troje dece, iz svakog braka po jedno i svakog svog muža ću voleti kao kralja. A kada budem pravila slavlje, pozvaću svu trojicu i decu i pravićemo žurke!

Da li ti već pišu muškarci, da li se udvaraju ili se sada plaše?

- Jedan imućan muškarac je počeo da mi piše onog trenutka kada su mediji objavili da se razvodim. Međutim ispao je slabić jer je nestao čim su to mediji saznali. Takav mi ni ne treba. Muškarac koji je slabić i pi*ka nikada ne može da bude moj partner, ja sam žena koja ima muda do poda!

Da li vidiš sebe u nekoj ljubavnoj vezi?

- U novu 2022. godinu želim da uđem s nekim sa kim ću da putujem, da uživam i da mu pružim puno ljubavi. Želim partnera koji može da me prati.

Da li se plašiš da će tvoj bivši suprug izneti prljav veš iz vašeg braka?

- Moj brak je jedini na estradi koji je okončan bez buke, bez skandala, bez negativnih konotacija i zle krvi, a to je moguće jer smo oboje intelektualci. Razišli smo se kao prijatelji, i dalje se čujemo i šalimo, ali se ne viđamo se više tako često.

(Alo)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".