Šta publiku može da očekuje u novogodišnjoj noći koju ćeš uveličati svojim nastupom? 

Foto: ATA images

 

- Ono što je najvažnije za mene kao muzikanta je da bude sve kako treba, Novogodišnja noć je specifična jer ljudi žele da se zabave više nego inače. Svi su željni toga. Moj svaki nastup je drugačiji, ja sam žena koju ponese atmosfera, imaću svoj kostim, dok će muzičari biti specifično obučeni - rekla je pevačica na početku intervjua. 

Šta bi poželela sebi u 2022. godini?

- Ova prethodna godina, nije bila za poželeti. U 2022. godini želim da budem mirna, nije mi među željama da se zaljubim.

Da li imaš dečka?

- Nemam dečka već tri ipo godine i ne znam razlog za to.

 Da li priželjkuješ neko zaljubljivanje u 2022. godini?

- Ne mogu da kažem da priželjkujem, nisam raspoložena za to. Jedino što mogu da radim je da ujedem nekog mušarca.

Kada biste dovele dečka kod kuće, da ih ćerke upoznaju, šta mislite kako bi reagovale?

- Uglavnom sam dovodila muževe (smeh), preskočila sam tu fazu upoznavanja sa dečkom. 

Jel su ti prilazili muškarci ove godine?

- Nijedan, instagram i gluposti ne računam. Možda sam podigla standarde.  Moram da vam ispričam jednu anegdotu koja se dogodila pre neki dan. Vraćali smo se sa jednog nastupa, moj menadžer kojeg jako volim ali se često svađamo, Kaća, devojka koja mi peva prateće vokale i menadžerka Tanja. Sve drugarice savetujem da se ne udaju, pa sam počela da vršim pritisak i na Kaću, koja već dugo živi sa svojim dečkom da je to glupo i da ne treba to da uradi, i da će samo biti 600 eura u minusu kad se bude razvodila... Tada se uključio moj menadžer i onako ljutito mi rekao da ne mora da znači da je svaki brak loš, i da ja svakom muškarcu tražim manu. Tanja se uključuje i pita šta ti misliš da tebe tvoja žena voli (smeh).

Pitao me je šta nudim muškarcima, a kroz šalu sam mu odgovorila da sam lepa, zgodna, pametna, ostvarena, kućni tip... Tada me je pitao: „Ko je to rekao o tebi?“, i to me je odmah spustilo na zemlju.

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".