Osim onih uobičajenih, dnevnih relacija kuća - posao/škola/fakultet - kuća, pred Novu godinu svako ima i dodatni razlog da ide s kraja na kraj grada.

Kad je u pitanju Novi Beograd, velike gužve već se uveliko stvaraju u Bulevaru Mihajla Pupina, u Ulici Jurija Gagarina, dok na auto-putu Beograd—Niš u ovom delu saobraćaj jeste pojačan, ali vozila se kreću, zastoja nema.

Foto: Naksi kamere printskrin

 

 

Sabrćaj je pojačan i u Ulici kneza Miloša u pravcu ka centru grada, kao i na petlji Mostar, a malo su veće gužve i na prilazima Slaviji i Autokomandi, kao i u Bulevaru oslobođenja u smeru Autokomanda—Slavija.

Što se centra tiče, malo veće zadržavanje, odnosno saobraćaj je usporen na Slaviji, Trgu Nikole Pašića, Takovskoj ulici i u Bulevaru kralja Aleksandra, u zoni oko Vukovog spomenika. Saobraćaj je usporen i u Bulevaru despota Stefana, ali onih nepreglednih kolona vozila zasada nema.

Foto: Naksi kamere printskrin

 

 

Kolapsa trenutno nema, to se tek očekuje u narednim satima, ali je saobraćaj već prilično usporen u centru grada, na Novom Beogradu i, naravno, mostovima, a to možete da vidite i na snimcima sa kamera koje pokrivaju ključne gradske saobraćajnice.

Foto: Naksi kamere printskrin

 

 

Na Brankovom mostu nešto je više vozila ka centru grada nego u pravcu Novog Beograda, dok su gužve na mostu Gazela u oba smera čini se iste.

Pančevački i Most na Adi su prohodni, gužvi ovde zasada uopšte nema.

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".