Mamu pitam za sve, i za karijeru, za odnose s ljudima, kolegama, za ljubavne probleme, mama uvek najbolje zna. Mama mi se meša i u ljubavne odnose - rekla je jednom prilikom Tea.

Božica Malević, majka je pevačice kojoj je bila velika podrška još dok se takmičila u "Zvezdama Granda", pa su tako svojevremeno, kad bi pevačicu videli na snimanjima "Grandovih" emisija s mamom, mnogi mislili da joj je drugarica.

Foto: Jutjub printskrin/Dnevna Doza Srbije na FB

 

Teina majka je vitka plavuša koja je, kao i njena ćerka, pobornik plastične hirurgije. Voli da se doteruje i da nosi skupe stvari, i može se primetiti da izgleda veoma negovano.
Božica je, inače, jedno vreme radila i kao voditeljka na jednoj televiziji, a ono što je posebno interesantno je i da se pojavila u spotu za pesmu Miloša Bojanića, gde joj je partnera glumio voditelj Zoran Pejić Peja.

Inače, ona se više ne pojavljuje u javnosti, ali njena ćerka ponekad okači neku sliku s mamom, čisto da napravi haos među muškim fanovima. Tea nikad nije krila koliko je bliska sa svojom majkom, i koliku podršku dobija od nje u svemu što radi.