Време у Србији

У Србији ће данас бити облачно, местимично са кишом, на високим планинама са снегом, саопштио је Републички хидрометеоролошки завод.

На крајњем северу, ујутру и пре подне очекује се киша која ће се понегде ледити при тлу, док је по подне могућа појава снега, уз истовремени престанак падавина са запада.

Ветар слаб и умерен, у јужним пределима југозападни, у планинским пределима повремено и јак, у осталим крајевима северозападни и западни, који ће крајем дана бити у скретању на западни и југозападни.

На висинама до 1500 метара очекује се отапање снежног покривача. Најнижа температура од -1 на северозападу, до 8 степени на југоистоку, највиша дневна од 0 на северу до 10 степени на југоистоку.

Фото: Танјуг/Јарослав Пап

 

 

Време у Београду

У Београду ће бити облачно, повремено са кишом, касније по подне очекује се престанак падавина. Ветар слаб и умерен северозападни и западни, који ће крајем дана бити у скретању на западни и југозападни. Температура без већег колебања, од 1 до 3 степена.

Време наредних дана

Према прогнози за наредних седам дана, у Србији ће бити претежно облачно, у већини дана суво. Киша се очекује у среду и четвртак (29. и 30. децембар) и понедељак (3. јануар), на високим планинама са снегом. Температура изнад просечних вредности.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".