Публика ју је први пут видела у мјузиклу “Весело девојачко вече“ Радета Вукотића који је премијерно одигран 23. децембра у Комбанк дворани. Присутни су се подсетили југословенских хитова, а певачица открива зашто неће бити изведена и нека њена песма.

- Неће, зато што сам инсистирала да се не певају моје песме. Ја сам у мјузиклу Марина а не Тијана Дапчевић. Иначе, биће доста сонгова али и игре - открива певачица.

Тијана тумачи лик Марине, несрећне жене у љубави. Иза себе има два пропала брака и самохрана је мајка. Мрзи све што је мушког рода и вероватно због тога помаже свим својим другарицама са којима се налази на девојачкој вечери које је организовала ћерка њене пријатељице. На питање какво је било њено девојачко вече, Тијана кроз смех одговара:

- Нисам имала девојачко вече јер сам тог дана као водитељ била на снимању до касно, пошто сам се ја удала пре 22 године у Сомбору. То вече, после снимања сам се запутила са мојим ортацима - фризером, стилистом и шминкером на пут за Сомбор. Тако да сам своје девојачко веће провела у аутобусу - присећа се певачица.

Последњих година Тијана живи на релацији Србија - Македонија због снимања серије „Преспав“.

- Управо сам завршила снимање шесте сезоне ситкома у коме играм газдарицу пансиона, Немицу Улу Брикман Бузалевску, која је удата за преспанског ђилкоша. Радујем се што је већ написана и седма сезона ове серије.

Дапчевићка је од оних певача који снимају синглове једном годишње. Прошле године је то била песма „Слепа љубав“, а овогодишња ће вероватно бити снимљена до краја године.

- Сматрам да свако ко се бави шоу бизнисом треба да зна и да пева и да глуми и да води. Једино на Балкану људи зазиру од тога. Ја јесам првенствено музичар јер сам по вокацији професор чела, али сам пре двадесет пет година прихватила чињеницу да сам уствари забављач. Моја мисија на овој земљи је да људе лечим својом музиком, гласом, појавом и енергијом. Једноставно, морам све те ствари да знам да радим - наглашава уметница.

Приводимо крају и ову 2021. годину и сводимо рачуне. Иако је епидемија и даље присутна, Тијана каже да је било и лепих момената по којима ће памтити ову годину.

- Рат је и у рату људи умиру. Нажалост, сведоци смо једног психолошко- биолошког рата у коме људи не умиру од пушке већ од других ствари. Неко зна а неко не зна ко је непријатељ. Они освешћени знају. Ја сам у фазону да са вером у Бога, пребродим све те моменте. Кажу да се пред зору мрзне, али када сване буде дивно. Видим да се крај ближи и да ће бити много добро, али да би било много добро треба да буде много тешко. Ове године десиле су се и лепе ствари - представа, песма, серија... Мање лепе ствари сам некако потиснула, јер Бог даје онолико колико можеш да поднесеш и изнесеш а ја верујем у створитеља и верујем да нас неће напустити у овој години. Верујем и да ће добро победити, а када не умем да кажем, али знам да ћу то доживети - закључује она.

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".