Иако имају стан на Дорћолу у коме живе са супругом и оцем Мићом, мајка и ћерка већину времена проводе на имању своје мајке и баке у Гроцкој, за које многи кажу да подсећа на дворац.

- Породица. Срећан Божић свима који славе - написала је њена ћерка и колегиница на свом Инстаграму.

 

 

Мина је веган и годинама не једе месо, па је Божић био "вегански". Публика ју је упознала кроз бројне представе и серије "Убице мог оца", "Жигосани у рекету" и сада другој сезони "Бесе", Иако јој је мајка Аница Добра, једна од наших најбољих глумица, она од ње не тражи савете.

- Не причамо ми о пословним стварима. Ја имам један јако близак и диван однос са својим професором, то је Драган Петровић Пеле и имам потпуну слободу да кад год имам неки животни проблем могу да га позовем и да онда причам са њим. Мислим да је то и боље и здравије да с неким ко је објективнији причам о одређеним стварима везаним за индустрију. Имам ту срећу да ми је он професор - изјавила је Мина.

Аница јој је највећи животни ослонац, али не и особа на коју се угледа у послу.

 

 

- Мислим да се глума доста променила и да је много бржа у данашње време, те да су одређене ствари доста различите. Оно што мислим да је нормално је да деца иду другачијим путем од својих родитеља у смислу да имају неке друге циљеве. То је као дух времена. Мислим да би то било врло застарело да ја имам исту мотивацију коју је она некад имала. Раније је било довољно да неко буде хипик да би био члан хипи покрета и да иде на концерте, а данас то донекле подразумева да и тај човек који је против система буде врло информисан и образован у смислу интернета и технологије. Тако да мислим да бити оно што је неко био за неко време, данас подразумева низ другачијих способности - истиче Совтићева.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".