Подсетимо, Дарку Шарићу укинут је притвор и он је марицом из притвора у Устаничкој улици у Београду пребачен у кућу своје супруге Лане Поповић на Дедињу. Он ће меру кућног притвора издржавати у овој вили, уз електронски надзор са наногицом. Шарић као и други притвореници на истој мери има право на свакодневне, редовне шетње од два сата. Изгледа, ипак, да он јуче није искористио то право, пошто су његов породични дом јуче посетили многи пријатељи и родбина.

Фото: И. Маринковић

 

 

- Међу првима у посету Дарку Шарићу дошла је Цеца Димитрић, његова бивша снаја. Иако се развела од Дарковог рођеног брата Душка и има другог партнера, она је очигледно и даље блиска са бившим девером, па га је посетила - каже извор.

Осим бивше снаје и достављача хране који су непрестано улазили у вилу, Шарића је у кућном притвору посетио и адвокат Радослав Баћовић.

Фото: Н. Скендерија

 

 

Подсетимо, Дарко Шарић био је осуђен на 15 година затвора као организатор криминалне групе која је из Јужне Америке у Европу прошверцовала 5,7 тона кокаина. Ову пресуду укинуо је Врховни касациони суд, а суђење по укинутој пресуди у току је пред Апелационим судом у Београду.

Фото: Д. Мишић

 

 

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".