Биљана моли да се у ријалити уведе поп да скине магију са њеног сина.

- Биља је очајна, по цео дан плаче. Не може да верује шта гледа шта Дејан ради од свог живота. Све је сигурнија да су у целу причу умешане неке нечисте силе и да му неко ради о глави. Не зна како да му помогне, звала је тамо неке људе да их пита да му уведу попа, а да нико не види, плаши се да су га неки ђаволи обузели. Није јој јасно како је могао да гледа сопствену жену у кревету с другим, та иста Далила га је пљувала, вређала, гађала с чим је стигла и сад је љуби. Сви су затечени и згрожени. Надају се да ће за Нову годину ући у 'Задругу' да пробају да му отворе очи. Она је овог пута одлучила да не диже руке од свог детета и да се нада да ће он временом схватити неке ствари, последња шанса да га извуче из тог брака у ком тоне све дубље и дубље. Давид је очајан због брата, стално га гледа, удара телевизор, не може да верује шта се дешава. Он се слаже са мајком да Дејану неко ради о глави и да је он превише интелигентан да би себи допустио овако нешто. Његова мука ујединила је Драгојевиће, па су мајка, отац и брат решили да уђу и обаве озбиљан разговор са њим ако им продукција дозволи - каже за Свет извор близак Драгојевићима.

Фото: Јутјуб принскрин/Zadruga official

 

 

Дејан често поновља како је он сам и да му ништа не значи кућа, новац, каријера ако Далила није уз њега. Његов отац Горан шокиран је тим ставом.

- Декија сви воле, не знам одакле му тај утисак да је он сам и да га нико не воли. То што му је Далила приредила је дно дна. То је понижење за једну жену. Удата, а тако се понаша. Срам је било! Њој сузу пустити није ништа, али та њена суза није искрена. Како може да се понаша тако ако је неког волела?! Ништа је не бих питао, само бих је погледао и окренуо се... Био сам са њима два дана пре уласка и она је за недељу дана све променила. То је све испланирано унапред, не може спонтано да се деси. Ја немам речи да може да буде таква према таквом момку, момку који вреди пуно! Да уђем рекао бих му: 'Попишај се по Далили', он је будала што је опростио куји - рекао је Горан.

(Свет)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".