Певачица је већ прележала корону пре годину и по дана, када је ситуација била веома озбиљна. Сада је, како каже, много боље.

- Добро се осећам, сада је потпуно другачије у односу на прошли пут. Имала сам два дана температуру око 37, али иначе ништа више, осећам се као да могу "волу реп да ишчупам" - нашалила се Славица, па наставила:

- Ја сам феномен, нисам излазила из куће месецима, одлучим да радим и одмах се заразим (смех). Наступала сам прошле недеље у Босни и Црној Гори, не могу сад са сигурношћу да кажем да сам се баш тамо заразила, али претпостављам. Тако ми је и прошли пут било, после карантина смо заказали наступ, одрадила сам га и потом била позитивна на корона вирус.

Како каже, јако јој је жао што неће моћи да се дружи са београдском публиком, али и што је морала да откаже остале наступе.

- Радовала сам се дружењу са мојом публиком у Београду, нисам дуго певала ту. Срећом, остале наступе нисмо рекламирали још увек, тако да ће само бити померени датуми. Свакако ћу се и са Београђанима дружити, а сви ће бити обавештени на време - каже Славица за 24седам.

За разлику од прошлог пута, Славица је сада сама у изолацији у свом дому, док је њена ћеркица код свог тате, певачициног бившег мужа.

- Она је неколико дана већ код тате, још пре мојих наступа, срећом. То ми је много олакшало, ја знам да ћу бити добро и негативна већ за неколико дана, доктор ми је објаснио да је ситуација сад мало другачија, а и свако је прича за себе - каже Славица.

Подсетимо, Славица је на лето прошле године била заражена коронавирусом, а изолацију је провела са колегиницом и пријатељицом Милицом Тодоровић. Обе су биле у озбиљној ситуацији, али срећом нису морале да иду у болницу, већ су све време биле код куће.

Недуго потом Славица је на два дана завршила у болници, када је имала гнојну ангину, а пре неколико месеци је у болничкој постељи провела неколико недеља због повреде ока. Таман када се довољно опоравила, те кренула да ради, певачицу је опет задесила драма, али срећом, овог пута много мања него раније.

(24седам)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".