Наводно ју је добио у вези са љубавницом Светланом Кривоноги (46), чија је Елизабета и званично ћерка. Светланина веза са Путином, као и идентитет оца њене ћерке, никада нису потврђени ни са једне стране.

Фото: Танјуг/АП

 

 

Међутим, јавност је у то убеђена, а млада Елизабета живи на високој нози, с обзиром на то да јо је мајка од чистачице постала "тешка" милионерка која поседује луксузни стан у Монте Карлу, некретнине по Русији, јахте и акције у руској банци. Алексеј Наваљни је такође једном приликом након хапшења причао о томе да је Елизабета дефинитивно Путинова и Светланина ћерка, као и да председник Русије обезбеђује да живе "као богови", док је сада наводно у вези са некашњом гимнастичарком Алином Кабајевом (38).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by rozova luiza v. (@luizaroz_)

Међутим, многобројни пратиоци на Инстаграму младе "Луизе" сада су забринути, јер након редовне активности, није објавила ништа од 1. октобра - баш након серије фотографија где се хвалила луксузом којим је окружена. Елизабета је све време на Инстаграму пазила да јој се лице не види у потпуности.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by rozova luiza v. (@luizaroz_)

"Потпуно си напустила Инстаграм, молим те врати се", "Шта се десило? Тата забранио да се објављују детаљи твог луксузног живота?", неки су од најновијих коментара испод старих фотографија на њеном профилу.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by rozova luiza v. (@luizaroz_)

Гласине су да је Елизабета смањила активност на мрежама јер се Путин наводно наљутио на њену мајку и њу када су "несмотрено" објављивале слике луксузне виле из Монте Карла који вреди око четири милиона долара, и тако пружиле доказ да заиста поседују тамо некретнину - исту ону због које се Светлана, између осталог, нашла у такозвним "Панама папирима" и новинарској истрази о корупцији.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by rozova luiza v. (@luizaroz_)

Светлана и њена ћерка нису коментарисале ову аферу, али је у обраћању на телевизији у октобру, Путин захтевао да се стави тачка на "копање новинара у прљави веш елите". Владимир Путин је увек држао приватни живот у тајности. Зна се да је био ожењен Људмилом са којом има две ћерке - Марију и Катерину (иако ни о њима никада јавно није говорио).

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".