- Далила, да ли си се приближила Дејану само да би се опрала и нико од његових не дође за Нову годину? - прочитао је водитељ Далили.

- Да се ја перем, то би изгледало другачије, кукала бих, молила, извињавала, плакала... Ја стојим иза својих поступака. Рекла сам му да ме прихвати такву ако може. Навео ми је две особе са којима бих као била, ја сам рекла да нема ништа од тога. А рекла сам му да је боље да брине о особи која ме је подржала приватно... Да је прање, то би другачије изгледало. Ја сам неко ко је увек стајао иза својих поступака. Што се Нове године, не знамо да ли долази ко. Те особе не могу да добију руку од мене. А ако њега породица подржава њега као њега, онда треба да дођу и пруже руку свом сину. Испало је сад да су њему стигле ствари јер није са мном. Да ли су му стигле ствари јер га воле или јер није са мном? Ако сада престану да стижу ствари или нешто друго, онда значи да сам поново ја сметња. Онда се доказује да сам им ја била сметња. Ваљда је битна срећна, он је сада срећан поново. Ја гледам из оног угла који је по мом мишљењу правилан. Ја знам да је мој отац ту и после онога што сам направила, са или без Дејана, као и моја мајка. Родитељи ако су искрено ту, су искрено ту. Ко сам ја да бирам ко ће овде доћи за Нову годину? Ја сам повређена са њихове стране и нећу им пружити руку. Дејан је овде у Задрузи 3 плакао јер му је Давид само пружио руку. Због његове изјаве да сам прво било заљубљена у њега никад му нећу пружити руку. Ја сам њега и Ану Кораћ тако дочекала да је Ана рекла да је мама тако није дочекала. Што је долазио у кућу жене која је заљубљена у њега? Али сваком свачије - говорила је Далила.

- У једној свађи си рекла Дејану: "Иди тамо где си рекао да ћеш опростити", а он је рекао да ће опростити породици. Изгледало је као да си са бесом рекла то - додао је Милан.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Не кажем ја то из чиста мира. Ја сам неко ко никад није имао проблем где ће он да иде, он је тај који није хтео да иде. Мени је после оне велике свађе признао да није остао без пријатеља због мене. Та Јоване то, за коју сам сматрала да није имала другарске намере према њему... Вечерас сам му у пушионици рекла да му не бих опростила да је мени ово урадио... И онда је у ВЦ-у рекао да ће урадити то и натерати да му опростим. То је то - закључила је она

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".