Сара је потом снимила видео у ком карикира Мајино певање из једне емисије, што је покренуло лавину негативних и увредљивих коментара на друштвеним мрежама, па су јој корисници истих упућивали псовке и погрдне речи.

"Бламираш се, мајмунчино", "колико смара више ова кобилетина, мрш", "тукла бих је", "докле ће ова кобила мислити да је интересантна?", само су неке од многобројних шокантних порука које је Јовановићева добила, које су за сваку осуду, па је певачица многе и поделила на Инстаграму.

- Колико год да ми је јасно да се не може удовољити свима, и даље успе да ме изненади то у коликој мери је присутно лицемерје на друштвеним мрежама. Тема је преопширна, и због тога сам углавном избегавала дискусије о томе, али 'ајде овог пута да се надовежем на јучерашњу објаву... Дакле, ако се не огласиш и не изразиш своје мишљење, незанимљиви си и досадни бескичмењак. А ако се изјасниш и даш свој коментар о нечему, онда си надмена и умишљена будалетина - написала је, између осталог, Сара.

- Оно што ме највише поражава као човека је чињеница да иста ствар која се осуђивала пре пар дана, која је била горућа тема јер је, нажалост, имала фаталан исход, постаје за трен ока реалност, са којом смо се суштински саживели већ неко време - додала је она, алудирајући на самоубиство јутјуберке Кике Ђукић.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".