Драгана Мирковић својевремено изјавила је да су се на Халидовим концертима окупљале најлепше девојке, док су га испред гардеробера чекале мисице и модели, а ево шта данас певач каже о томе.

- Био сам млад, луд и популаран и око мене је било много жена, и то ми се обило сто пута о главу. Али ни због чега се не кајем - рекао је Халид.

Колики је заводник био говори и чињеница да је Весна Змијанац баш њему посветила песму ''Невера моја био си ти'' а недавно је рекла и да ју је Халид одбио када је желела да буде са њим.

Фото: Предраг Митић

 

- Весну сви воле. Ја мислим да она саму себе најмање воли, она још тога може да да естради, да направи коју добру песму, Лепа је особа али мало треба да смрша. Али оно што је било у младости, нећу да причам оно што је било а камоли шта није. Ми имамо своје породице и није сад лепо причати неке ствари - изјавио је Муслимовић.

Фото: Предраг Митић

 

Данас, Халид ужива у складном браку са колегиницом Аделисом Хоџић, са којом је скоро тридесет година а са којом има ћерку Лејлу и сина Ениса.

Упркос бројним искушењима на које их је стављала професија, Халид и Аделиса су успели да одрже свој брак, о коме певач ретко говори.

(Grand news)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".