- Одувек сам била опчињена начином на који нас бјути производи трансформишу - не крије она.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rosie HW (@rosiehw)

Прошле недеље, Роузи Хантингтон Вајтли обрадовала је јавност вешћу да са вереником Џејсоном Стејтамом очекује друго дете.

- Све време проведено са шминкерима и стилистима помогло ми је да креирам јединствен приступ нези и лепоти - рекла је Роуз, која је искуство је преточила у линију бјути производа, а есенција је у 5 кључних ритуала без којих не може да живи.

Уредне обрве

- Могу имати и лош дан са косом, и лош дан са кожом, све може бити лоше, али обрве ће ми увек бити савршено обликоване. Заиста је невероватно колико трансформишу лице и обликују га - сматра Рози, а ми не можемо а да се не сложимо са њом.

Кремасто руменило за завршни сјај

- Ако желите руменило за инстант резултате, које ће вашој кожи дати заиста блистав финиш, онда бирајте кремасту текстуру. Једино тако ћете бити задовољни својим изгледом током читавог дана.

Не плашите се дневне неге производа са киселинама

- Производи који нежно обнављају кожу заиста су од виталног значаја, посебно за кожу склону акнама. Они који у себи садрже, на пример, млечну, бадемову и гликолну киселину, свакодневном употребом нежно љуште површински слој коже и регенеришу је. Људи се углавном окрећу тоницима за чишћење, али поента је да кожа упија оно што је заиста добро за њу.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rosie HW (@rosiehw)

У реду је да прескочите пудер

Роузи саветује хидратацију коже пре свега. - На чисто лице стављам серум, а онда одмах наносим коректор. Оно што ми се највише свиђа је завршна фаза где вам лице није ни масно али ни мат, већ блиставо и свеже.

Уложите у дуготрајни мат руж

С обзиром на то да живимо у ери маски за лице, битно је да бирамо одржив руж за усне који ће трајати цео дан. - Волим мат усне и углађен изглед који дају, али ако желите, попут мене, да им дате баршунаст ефекат, након наношења кармина размажите га мало врхом прста или четкицом за шминкање.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rosie HW (@rosiehw)

(Стил)