Санди је највећу популарност стекао хитом "Малена", а медијске ступце пунио је и његов љубавни живот.

Својевремено се забављао са водитељком Аном Михајловски, а о томе је и јавно говорио.

Фото: Архива Новости

 

 

- То је створење уз које сам се једноставно питао зашто сам ту, кад сам знао да нема смисла. Знао сам шта се догађа, али једноставно нисам могао да помогнем себи. Један позив и један смс у два ујутро и Санди седа у ауто и иде за Београд. Забрањена, а слатка веза. Завршило се као у филм "Ми нисмо анђели", кад се људи скупе доле, а она баца ствари са прозора. И на "субаруу" ми је хауба још дуго, дуго била у знаку њених штикли - открио је једном Санди једном приликом, говорећи о љубави са Михајловском.

Санди је већ 15 година ожењен правницом Илином Илић, са којом има ћерку Зару и сина Микулу. Садашњу жену познавао је само три месеца када су му пријатељи приредили бајковито венчање на Балију.

Фото: Сарић С.

 

 

- Није то лоше. Ми нисмо ни знали да идемо на венчање, мислили смо да идемо на вечеру, а они су нам то организовали јер су пре тога сто пута питали индивидуално и мене и моју супругу да ли бисмо се венчали једно за другог - рекао је певач.

Пре Илине, Ценов је био ожењен хрватском мисицом Бранком Бебић коју је запросио тако што је снимио песму за њу "Жена буди ми ти" и отпевао јој. Венчали су се 1995, али су убрзо схватили да нису једно за друго.

- Поштујемо се као бивши супружници. Не вучемо се, попут многих, по судовима. Хвала Богу - изјавио је Санди својевремено на питање у каквим је данас односима са бившом женом.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sandi Cenov (@sandicenov)

Последњих година поново је активан на музичкој сцени, снимио је неколико песама, а многи кажу да је и данас, са 53 године, велики заводник.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".