Како Курир сазнаје, супружници, који су веома успешни у свом послу, једва су успели да сачувају породицу због насиља и неверства. Реч је о једној од најпознатијих музичких звезда, која је дуже од деценије трпи озбиљну физичку и психичку тортуру.

У подливима

Много је оних који то могу и да потврде јавно, јер су је виђали модру и у подливима, а једном приликом је због тога завршила у болници. Такве сцене настајале су када би она сазнала да јој је супруг неверан и да се тајно виђа и са троструко млађим девојкама. Да ствар буде гора, једна од његових љубавница била је и њена колегиница, којој је она много помогла на почетку каријере. Било јој је жао што није имала новца да уложи у свој физички изглед, па јој је платила естетске интервенције. Када је та млада фолкерка постала риба, певачицин муж је почео да је јури и пише јој поруке, а убрзо су се и смували. Није могла да одоли поклонима којим ју је обасипао. Све то сазнала је естрадна звезда, која је направила хаос у породичном дому. Наш извор наводи да је тада дошло до несвакидашње свађе, која се завршила батинама. Али то није оно најгоре што се догодило. Њихов наследник одлучио је да напусти дом јер није могао више де поднесе цику, дреку и вику. Од тада је њихова породица расута, а певачица и њен супруг на све начине покушавају да изгладе односе. То за наш лист прича познати менаџер, ком се његова певачица пожалила након што је пуква тиква између њих.

Сведок

- Када је добила поруку од њега, није могла да верује. То је било пре короне. Срели су се на једном догађају, након чега јој је увече стигао СМС да никад боље није изгледала и интересовао се за њеног дечка, који живи у региону. То је било први пут да јој се на тај начин обратио. Моја певачица је упорно говорила о његовој жени, а он је терао воду на своју воденицу. Видели су се, он јој је обећао куле и градове. Тако је и било. Добила је скупоцене поклоне и сређивао јој је да пева на приватним забавама на којима су били његови пријатељи богаташи. За њу није било кризе. Међутим, пре пола године се тај однос завршио и она ми је признала да је његова жена све сазнала - закључује наш саговорник.

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".