Глумицу Милицу Зарић, након улоге у серији “Тајне винове лозе”, љубитељи имају прилике да гледају у “Беси”, као супругу Петрита Коција, главног инспектора и шефа Интерпола. Иако је до сада углавном играла у серијама са мелодрамским моментима, „Беса“ је за њу велики изазов.

- И у овој серији имам ту мелодрамску линију, пошто играм супругу Петрита Коција, Веру. Она је ван тог света криминала. Али пошто је он полицајац, инспектор, она покушава да тај свет разуме, да га подржи у његовом послу, да схвати шта то значи бити жена једног инспектора. То је свеобухватна улога у том браку. Тако да ми је било врло инспиративно и интересантно - каже за “Блиц” Милица Зарић.

С обзиром на то да се “Беса” бави криминалом, а да се у другој сезони бави очувањем породице, питали смо Милицу колико је данас тешко успети у томе.

- Јако је тешко очувати породицу у садашњем времену. Све вам диктира тај брзи темпо живота, обавезе. Ако хоћете да будете професионалац у свом послу, ма шта год да радите, ви морате да проводите сате и сате на послу. А онда то вам оставља мало времена за било шта друго. То је велики изазов. Човек мора да се одрекне неких ствари у каријери и јако је тешко то ускладити. Али је могуће, наравно - сматра она.

Талентована глумица која са супругом Предрагом Милутиновићем има двоје деце Александра и Ану, успешно је ускладила приватне и пословне обавезе. Но, признаје да је велик изазов бити данас родитељ.

- Када правите децу, морате да будете свесни чињенице да сте одговорни за њих. Од када их направите, родите, па до тренутка док се они не осамостале. Бити родитељ је огромна одговорност. Најлепши, али и најтежи посао на свету. Човек мора томе да се посвети и за то мора да нађе времена. То је неки приоритет који се не доводи у питање - искрена је она.

Фото: Петар Милошевић

 

На питање да ли је било тешко ускладити пројекте на којима је радила, Зарићева каже:

- Серије “Беса” и “Тајне винове лозе” се нису преклапале. Када сам завршила снимање “Бесе”, онда сам почела да радим “Тајне винове лозе”. Не волим да ми се преклапају пројекти, јер ми то није згодно. Волим да се посветим нечему што радим и да сам у томе до краја.

Глумица није желела да открије шта ће бити у наставку ове теленовеле.

- Свашта можете да очекујете - рекла је кроз смех Милица.

Први пут сам играла негативку

Милица је раније изјавила како је у серији “Тајне винове лозе” први пут играла негативну улогу.

- Да, први пут у животу ми је понуђено да играм негативну улогу. Не трудим се да будем допадљива глумица, већ се трудим да оправдам лик. Играм породичну успешну жену, која се није остварила ни на једном пољу, несрећна је и недовољно вољена. Из недостатака се дешавају лоше ствари - истакла је тада Милица Зарић за РТС.

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".