На премијери представе "Бокешки Д мол" у позоришту "Бошко Буха" ћерка Олге Одановић допратила је своју мајку. Насмејане и срећне што имају времена да се посвете једна другој Олга и Ленка блистале су, а друштво им је правио и Виктор Савић.

Ленка је одлучила да крене стопама својих родитеља и већ се опробала као глумица и то једном од главних улога у серији "Преживети Београд", а већ се опробала и на даскама које живот значе.

Како каже, глуму је уписала из прве, али није желела да конкурише за класу свог оца.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/_njezz_

 

- То није долазило у обзир, јер сматрам да то није у реду. Он може да буде објективан према мени, али с друге стране професорски однос између тате и мене не знам како би функционисао.- искрена је била Ленка.

Фото: А. Станковић

 

- Мене је од самог почетка то све баш доста интересовало. Још као мала сам редовно одлазила у позориште. Та атмосфера у њему ми је била чаробна и свечана. Сећам се да је, када сам одлазила на представе, то за мене био празник. Увек сам потајно желела да се бавим глумом, али пре факултета нисам похађала часове глуме. И за пријемни испит на факултету сам се сама спремала. За савет чак нисам питала ни родитеље. Сећам се када сам им саопштила да ћу конкурисати на ФДУ, били су шокирани и затечени ситуацијом. Међутим, у старту су ме подржали и рекли да треба да пробам.

(Еспресо)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".