- Ова година ми је била заиста лепа, али са друге стране пуна неизвесности и стрепње да ли ћемо бити здрави. Десило ми се много лепих ствари и на приватном и на пословном плану, тако да колико год да ми је била тешка, била је и лепа - прича глумица, па наставља о томе за коју професију би се одлучила, уколико би била приморана да бира.

- Када бих баш морала да бирам, рекла бих глума, али не могу... И глума, водитељство и певање, плес, све. Раније сам се бојала оне изреке: „Много хтео, много започео“, свуда у свету је то плус, надам се да је и овде. Мени је дивно - рекла је она.

Како додаје, емотивно је такође веома испуњена.

- Мени је љубав јако битан фактор. Ја нисам особа која може само да се задовољи само са послом или са љубављу. Испуњена сам и на приватном, пословном и емотивном плану. Ево да куцнем у дрво - казала је Ања, али се на питање да ли је на прагу удаје збунила.

- Опа! - одреаговала је тада желећи да избегне питање, а онда смо је сачекали са новим - да ли то значи и заједнички живот са партнером, на које је она дала потврдан одговор.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anja Mit (@anjamitofficial)

- Значи - рекла је кроз смех Ања и открила чиме ју је партнер освојио и да ли је љубоморна девојка. 

- Кријем га као змија ноге. Освојио ме је, па свиме ониме што јесте. То је било на први поглед. Нисам ја љубомора, мислим јесам (смех). Љубомора је знак несигурности, причамо о болесној љубмори, оној ван граница, али овако немамо такав проблем. Хвала Богу, нормалан један однос - истиче она.

Међутим, када је одабир партнера у питању, сматра да је веома компликована особа.

- Ја сам компликована сама себи, по одабиру саме себе, а богами и партнера. Све у свему компликована сам, а само причам како сам једноставна - изјавила је глумица.

(24седам)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".