Медији ових дана широко најављују филм истицањем његовог трејлера, у ком Меган Маркл доживљава саобраћајну несрећу, а сцене подсећају на трагичну смрт принцезе Дајане. Маркл је у преврнутим колима, а око возила су папараци.

Очајни принц Хари пробија се кроз масу људи пре него што отвори врата аутомобила, а повређена Меган га моли да јој помогне. Но, несрећа је ипак само Харијева ноћна мора. Ове сцене изазвале су жестоке реакције како британске, тако и светске јавности.

Такође је занимљив детаљ да је принц Вилијам приказан као зликовац, а његов млађи брат му пребацује што није проговорио о расизму с којим се његова супруга сусрела у краљевској породици.

- Оно што представља проблем није боја коже, већ култура. Меган је Американка. Понаша се као да је позната особа, а не чланица краљевске породице - говори принц Вилијам свом брату у трејлеру контроверзног новог филма. Бесни принц Хари пребацује му што није проговорио о расизму с којим се Меган суочила, а то се од њега као будућег краља очекује.

Ова драма откриће "праве детаље" иза одлуке краљевског пара да напусте краљевскупородицу и све што им такав стил живота пружа. Цела радња, као и дијалози, засновани су на свему што су бивши војвода и војвоткиња од Сасекса рекли током интервјуа с Опром Винфри.

Након одласка из краљевске породице, принц Хари и Меган Маркл преселили су се у Канаду, где су пронашли срећу заједно с децом, сином Арчијем и ћерком Лилибет.

Подсетимо, ово је већ други филм рађен по мотивима њихових живота.