Након неколико година паузе, славни близанци појавили су се са својим родитељима у ријалитијима Велики брат и Задруга у којима су стекли додатну славу, а многи се питају где су сада чланови породице из Велике Плане.

Једном приликом им се испунила жеља и гостовали су у истој емисији са Миланом Станковићем.

Мика и Гиба истакли су се и као особе које су обожавале да ђускају пред камерама, а по изласку из ријалитија на друштвеним мрежама се појавила наводно Микина слика на којој је одевен у жену, те су отпочеле спекулације и да је променио пол, што је породица оштро демантовала.

 

-Гледамо слику и смејемо се. То је Фотошоп. Мислиш ли да би поред свих нас моји синови могли променити пол? Они су рођени мушкарци, не могу бити жене. Опрости, али требао би доћи код нас у госте и видети има ли мушки полни орган у гаћама. Опрости на ружном речнику, али другачије ти не знам објаснити. Мораће да покаже ону ствар да би се сви уверили да није постао жена. Ју, свашта - рекла је Микина мајка Рада тада за Курир.

-Причало се да смо у Немачкој променили пол, то није тачно. Међутим, за добар хонорар, зашто не? То је дуготрајан и напоран процес, али ако плате направићемо шоу какав нису имали. Када је могао Брус Џенер, што не бисмо могли и ми? - рекли су Васићи за Информер.

Поред промене пола, кроз њихову целу јавну каријеру нагађало се и које су сексуалне оријентације Мика и Гиба Васић, о чему су и говорили за медије.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Giba Vasic (@gibavasic)

 

- Ми волимо жене. Било је коментара да ми иритирамо својим врцкањем, гузама и изгледом, а то иритира и наше родитеље, јер они знају да нисмо геј. Гиби и мени то не смета, ми бисмо имали храброст и подршку да то кажемо, да јесмо геј - рекао је Мика једном приликом.

 Мики и Гиби се након учешћа у ријалитијима губи сваки траг. Славни близанци потпуно су неактивни на друштвеним мрежама, те и даље није познато чиме се данас баве.Последњи постови које су окачили датирају из 2017.године.

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".