Према сазнањима "Блица" ташта Веље Невоље Снежана Ђорђевић, а која је такође приведена, није директно учествовала у прању новца као што се сумња за Бојану. Извор "Блица" близак истрази наводи да су према досадашњим подацима на њено име куповане некретнине и земља. Међутим, да ли је знала да је то новац од дроге и колико је уопште била упућена у зетовљеве "послове" за сада није могуће прецизирати и то би могло би да буде јасније након што буду узете изјаве.

Бојана Беливук користила је сваку прилику за покушај доказивања да не зна чиме се њен супруг бави. Тако је после хапшења Веље Невоље прошле зиме на Руднику, када је са полицијом доведен у стан у коме живе, како би присуствовао претресу, Бојана викала на њега.

Фото: АТА имагес

 

 

Према тадашњим наводима она је викала "шта си нам урадио", а Веља Невоља је наводно покушавао да је смири и говорио да ништа није урадио.

Иако је тврдила да није знала чиме јој се муж бави, наводи сведока - чланова групе Вељка Беливука и Марка Миљковића Месара, указивали су на супротно.

Постоји и снимак разговора супружника са бившим полицијацем Драганом Секулићем који је променио име у Владо Георгиев и који је део Беливукове и Миљковићеве групе. На том снимку се чује како се хвале лажним пасошима и документима. Чак је и Бојана помињала путовање у Грчку и присећела се како је Вељко путовао са пасошем који је гласио на име Бранко, а представио се правим именом.

Фото: З. Јовановић, Фејсбук

 

 

Вељко Беливук Веља Невоља Звездара кућа претрес полиција
У наводима сведока помиње се Беливукова супруга. Један од тих случајева везан је за време пред убиство нишког "Пинк пантера" Милана Љепоје. Беливук је са супругом отишао на породични ручак са осумњиченим припадницима групе Владом Георгиевим и његовом супругом Слађаном Секулић. Два брачна пара опуштено су седела и ручала а онда су се на путу за Београд Беливук и његова жена одвезли у један салон намештаја. Потом је у кући страве у Ритопеку брутално ликвидиран Љепоја.

Вељко и Бојана Беливук добили су треће дете, сина, средином септембра. Бојана се вратила у Београд, а Веља Невоља вест је дочекао у затвору. Они већ имају сина и ћерку. Према незваничним наводима најмлађем детету је дао име Нео, по главном лику из америчког хит филма "Матрикс".

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".