Ово значи да постоји сумња да је Кристина Кика Ђукић, јутјуберка која је пронађена мртва у стану у центру Београда, била жртва прогањања, за сада непознате особе, те и да је та особа њене личне податке објављивала на интернету и саму Кристину уходила.

Јутјубер Богдан Илић звани "Бака Прасе" приведен је нешто раније у просторије Одељења за Вискотехнолошки криминал МУП због давања изјаве на све познате околности у вези смрти Кристине Ђукић.

Илић се за сада испитује у својству грађанина, а не у својству осумњиченог, а даља истрага ће утврдити да ли има везе са смрћу јутјуберке.

Млада јутјуберка и тиктокерка Кристина Кика Ђукић (21) извршила је самоубиство због вишегодишњег злостављања које је трпела на друштвеним мрежама. Подсетимо, Кика је била једна од омиљених српских гејмерки, јутјуберки и инфлуенсерки међу мађом популацијом. Рођена је у Београду, имала је само 21 годину и била је једна од ретких девојка гејмерки код нас, а у марту 2015. године покренула свој Јутјуб канал на коме је сваког дана постављала клипове на којима је играла једну од популарнијих игрица.

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".