Иако месецима уназад на свом званичном Твитер налогу некада велика нада српске естраде Рада Манојловић објављује и дели антиваксерске ставове и пропагира идеју да нема слободе и да смо сви робови светских моћника, ових дана је отишла и корак даље. Обраћање у писаној форми на друштвеној мрежи заменила је јавним расправама с представницима седме силе који су по први пут имали прилику да је питају и сазнају шта заиста мисли о коронавирусу и ситуацију у којој цео свет егзистира пуне две године.

Одговори згодне певачице из Четережа збунили су новинаре и већи део јавности, а иако је викала и лагано губила нерве, на крају се ипак уплела у мрежу сопственог незнања, па је уместо теме везане за корону и вакцинацију променила плочу и нагласила да је она заправо само против ковид пропусница, које по њеном мишљењу крше слободу. Она је сходно овом ставу и пре неколико недеља најавила своје наступе по Босни, нагласивши да тамо ковид сертификат није потребан и да је то тренутно једина слободна земља. С тим у вези огласиле су се и Радине колегинице које немају речи хвале за понашање Манојловићеве.

- Заиста не пратим њен рад, а о свему томе сам се информисала у медијима. Она је лош пример људима који је прате, а ја стварно нисам расположена за Раду Манојловић - каже Мира Шкорић, која је успут прокоментарисала и Радину опаску да се не познају и да је Босна једина „слободна земља“:

- Не познајем је и драго ми је због тога, а каријеру у будућности нека гради у Босни - поентирала је Мира.

Фото: Катарина Михајловић

 

Зорица Марковић је шокирана понашањем млађе колегинице и пита се шта јој је све ово требало?!

- Боже господе, шта би с оном фином девојком, лепотицом и добром певачицом? Мада, кад размислим, у овим лудим временима неко оде лево, неко десно, а неко у пи*ку материну - каже Зорица, и додаје:

- Свако има право да ради шта жели, али када је цео свет у проблему, Рада своје лично мишљење треба да задржи за себе. Било која врста хушкања у овом тренутку није паметна, посебно што њу воле млади људи, а она може негативно да утиче на њих. Кад видим с чим се игра, питам се да ли је нормална?!
Марковићева пак закључује да Манојловићева све ово ради искључиво зарад битисања у медијима.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Telegraf.rs TV

 

- Она дуго нема ни песму и хит, није актуелна и мислим да све ово ради из маркетиншких разлога. Она ипак не зна да човек може сам себе да зајебе и толико о њеној памети јер нашој бранши је посебно важно да се све врати у нормалу и да нормално раде клубови, ресторани и кафане. За Раду не постоји савет, ако стварно мисли и верује у то што пише и говори, онда за њу нема помоћи и ја остајем без даљег коментара, а народ који је прати је плитак поток. Рада треба да гледа своја посла - завршила је Зорица своје излагање.

Четережанка међутим не одустаје од својих ставова и својом последњом објавом на Инстаграму је још једном нагласила да искључиво она говори истину?!

Радо, ти си само певачица и забављачица, а не имунолог и филозоф егзистенцијалиста. Свако има право на своју истину, али нико нема право да себе сматра мерилом ствари. Корона бројке и број умрлих из дана у дан демантују твоје ставове и само твоју истину.             

Рада: Вирус преносе сви

Фото: Јутјуб принтскрин/Рада Манојловић

 

Манојловићева тврди да вирус преносе сви, да вакцина не штити људе од заражавања те да ће га свакако сви прележати, пре или касније. Међутим, не помиње чињеницу да вакцинисани пролазе без теже клиничке слике, као ни то да умиру претежно они који нису примили имунизацију.

„Драги моји, већ дуже време у медијима читате разне неистине о мени и о мојим ставовима везаним за вакцинацију. Лагали су како позивам народ да се не вакцинише, а истина је да увек говорим само у своје име, да сам за слободу избора, да свако има право да са својим телом ради шта хоће, да бира када и како жели да се лечи или прима неки медицински третман. И наравно да сам против ковид пропусница, пошто вирус преносе сви, тако да нема потребе ни медицински оправданог разлога делити и свађати људе! До сада се нисам обраћала нити демантовала свакакве глупости, али јуче на снимању емисије је ситуација кулминирала и претерана је свака мера. Ово није новинарство, ни посао медија! Овај медијски линч који месецима спроводе (због мог изношења истине која руши читаву хистерију усмерену ка обмани народа) покушај је убиства карактера. У снимку видите и насиље уживо, а следеће је шта? Да ме и физички нападну? Коме се обратити за заштиту? Удружења новинара, заштите права грађана, заштите жена? Шта ви мислите о овоме и оваквом понашању новинара? Значи ми ваша подршка, хвала свима унапред и желим вам свако добро, ваша Рада М“, написала је она испод видеа у коме даје интервју.

(Ало)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".