Како она каже, у њеном се орману налазе и одевни комади за које је издвојила између 500 и 1000 динара. Тврди да и она купује на распродајама и "second hand" продавницама и радо дели фотографије у креацијама које су доступне свачијем џепу.

- Пратим шта избацују светски дизајнери, нове колекције за сва годишња доба. Мода је мој хоби, ја се тиме бавим из велике страсти. То ми иде од руке и имам срећу да имам добар укус - изјавила је Карлеуша.

Она открива да су њене ћерке Ника и Атина од ње наследиле љубав према моди: 

- Саме већ бирају гардеробу, комбинују боје и већ су кренуле да чувају једна од друге. "Ово је моје, ово сам ја купил". Оне су ТикТок генерација, имају тај стреет стyле, апа драпа, широке дуксерице и слично. Душко је пре неки дан пробао Атинину нову дуксерицу која му је била огормна! То је тај фазон - испричала је Јелена.

- Ја сам у Гранду носила ствари од буквално 500 или 1000 динара које купим на распродаји. Онда узмем маказе, иглу и конац, прекројим, накачим, нашијем, ставим каиш, сандале, шминка и увек добијем највише лајкова за најјефтиније ствари - додала је певачица.