Пејовић је рекао да се радује дочеку 2022. године, јер за њега то није класичан концерт где пева само своје песме, већ је у репертоар укључен и рок правац као и песме колега које наводи да највише приватно воли да слуша.

Фото: Нпортал

 

- Своје наступе често започињем Чолином песмом "Добра вам ноћ пријатељи" - открио је певач.

На питање да ли планира да песму "Поноћ", која се изводјила из филма "Тома" отпева тачно у 00:00, одговара да је размишљао о томе, и да ће вероватно тако и бити.

 Бјелогрлић нам је рекао да је екипа филма доживела толико емотивно филм "Тома" и да су "пронашли душу". Како сте ви доживели тај пројекат?

- Моје прво гледање филма је била та нека радна верзија, коју смо гледали пре седам месеци и морам да признам да сам заплакао кад сам гледао. Питају ме људи па како плачеш, док слушаш самог себе. А ја им кажем да док сам гледао филм, као да сам имао ауто - пилота па сам га укључио да не слушам себе, већ песму као песму и сцену коју гледам буде као и свака други. 

Док сте певали Томине песме у студију, о чему сте размишљали?

- Ух, то је у студију било баш тешко,  јер је био летњи период и Жељко и ја смо били на одмору, па сам му снимао преко телефона јер је сцена морала некако да се сними, онда сам дошао у студио морао све поново. На монитору су ми пустили сцену из филма, онда сам морао Марића да пратим, мимику отварање уст. Ако сте гледали филм у сцени "Испод палме" за клавиром у кући, он ту све време маше главом и не могу да певам равно, онда сам морао и ја тако (смех), мења се и дисање да би се добила што вернију слику.

Можеш ли да нам откријеш како је настала песма "Поноћ"?

- Прву верзију те песме је урадио Тозовац, човек је старог кова који је такве песме писао себи и раније. Онда је написао ту песму и чуо се са Жељком, он је наравно сјајан аранжман урадио. Сви ме питају како да нађу оригиналну верзију дуета Силване и Томе, нема га, не постоји то је ауторска песма која је настала за потребе филма.

Да ли можете да замислите себе у некој улози, као глумца?

- Не, немам тих амбиција, а и нисам неки глумац искрено.

Фото: Петар Милошевић

 

Да ли је можда вама филм "Тома" обележио протеклу годину?

- Јесте, обележио је зато што постоји део публике који не слуша моју музику, драго ми је да сам придобио тај део публике који нису знали шта ја све радим, јер су слушали нешто сасвим другачије. То ми је посебно драго. 

Једна болна тема, много ваших колега је протекле године преминуло. Мрка је био ваш велики пријатељ, како је дружење са њим изгледало, шта је волео да му певате? 

- Волео је мене, и терао ме да му стално певам "Виолино не свирај", то му је била од Тозе најомиљенија песма. Сјајан човек, звао сам га ћале, волео сам га и поштовао. Јако ми је жао што га више нема.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".