Јавности је добро познат Мирко Шијан, син певачице Гоце Божиновске и Зорана Шијана, који је у вези са Бојаном Родић, а за Вукашина мало ко зна.

Фото: Инстаграм принтскрин/bojana__rodic

 

Вукашин је син Зорана Шијана којег је он добио у другом браку са комшиницом Гораном, која је уједно била пријатељица његове тадашње жене, певачице Гоце Божиновске.

Зоран и Горана су били комшије све до 1996. након чега је он одлучио да се разведе од Гоце Божиновске и венча са њом. Она је Зорану 27. новембра 1999. године родила сина, и то само три недеље пре него што је убијен.

Барбара запретила Дарку Лазићу да ће га оставити ако јој направи ружно дете

Шта се дешава са Бритни Спирс после свега што је прошла? Опет објавила забрињавајући снимак

- Јако је тешко за сваку жену да дође у ситуацију да схвати да њен муж води двоструки живот. Апсолутно ниједним гестом није показивао да има некога, нисам имала потребу, нисам осетила ни у једном моменту да треба да размишљам да ли мој муж има некога. Сад бих била паметна и дала савет свакој жени – пустите мужеве да живе свој живот, тако ћете пре сачувати брак - рекла је певачица приликом једног гостовања.

Фото: В.Данилов

 

- Та жена ми је уништила породицу. У ствари, уништила ми је цео живот. Било је тешко, али не враћам се на старо. Одлучила сам да више не трошим време и живце на непотребне ствари. Толико сам драгих и вољених људи који ми недостају изгубила, тако да неке ствари нису ни приближно болне као те. Могу само да кажем да она и ја нисмо у свађи и да је међу нама све океј. Шта је било, било је. Треба се радовати, а не туговати и враћати филм у прошлост. Увек сам била толерантна и праштала, па тако и њој. Опростила сам, али нисам заборавила. Једно је сигурно, мој Зоран је био уз мене до краја - рекла је својевремено Гоца, пренели су домаћи медији.

Шијанов наследник је пре две године приведен са још двојицом младића због сумње да је учествовао у пуцњави на Новом Београду у којој је у шаку рањен Стефан Р. (30). Вукашин је тада осумњичен је да је подстрекивао друга да убије мушкарца који је покушао да спречи дивљање ове групе младића.

Иначе, Вукашин је  ухапшен 6.12.2021. године због неовлашћеног држања опојних дрога. Вукашину ово није прво хапшење. Он је већ, према писању медија, привођен због пуцњаве и туче.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".