- Она се око новца све договара са продукцијом, па мене слаже. Ако јој продукција исплати три хонорара унапред, Миљана мени каже да су јој дали два, како би један могла да преусмери на Золу. Шта су њих двоје новца потрошили, могли су пола стана да купе. Миљана ме увек лаже око зараде из ријалитија - говори Кулићка за "Блиц" чије је сада здравствено стање у најбољем реду.

- Имала сам операцију штитне жлезде. То ми је била трећа операција ове године, али хвала богу проблем је био бениган. Моје стање је мирно, видећемо шта ће даље бити – закључује Марија Кулић.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Zadruga Official

 

 

Марија Кулић је такође открила да Иван Маринковић, са којим Кулићева има дете, не жели ни да види сина, а ни да чује за малог Жељка.

- Нити пита за дете, нити га оно интересује. Ништа му не купи, ни не пошаље. Он је његов отац, али то њега очигледно не интересује. Прошле године му је у Шимановце за Нову годину однео пакетић и то се чуо са мојим супругом Синишом преко телефона. Шта очекивати од једног алкохоличара? Ја сам одмах на почетку везе знала да од тога нема ништа. Знаш кад ће се сетити Жељка? Кад она постане неко и нешто, па ће му онда долазити и тражити да му финансијки помаже. То је олош – каже Марија.

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".