Миљана се у ријалитију "Задруга" бори да освоји што више новца, али оно што је сада наводно направила родитељима, Марија и Синиша нису могли ни да претпоставе да ће се догодити.

Миљана је унапред узела хонорар из ријалитија како би вратила Золине дугове, а њени родитељи који све време гаје и њеног сина Жељка, тек сада су обавештени о томе.

Фото: Инстаграм принтскрин/miljana_kulic_official

 

- Људи просто више не могу да верују на шта Миљана пристаје, а шта јој све Зола подмеће само да би је искористио. Када су чули да је новац подигла пре уласка у ријалити, шокирали су се. Таман су мислили да око Нове године оду до банке и виде да ли је на Миљанин рачун за који су овлашћени легла нека уплата јер им је сама рекла да на три месеца проверавају, али од тога нема ништа. Не треба њима тај новац, али су хтели да подигну са рачуна и оставе у сефу у банци како би Миљана коначно скупила за стан који толико жели да купи за себе и сина Жељка - објаснила је рођака породице Кулић из Ниша за "Стар".

Фото: АТА имагес

 

- Марија је толико плакала, ма није могла два дана да дође себи. Криво јој је што се Миљана толико малтретира по ријалитију, што не виђа своје дете које брзо расте и што није уз њих сада када им је најтеже. Згрожени су на шта је све Зола спреман и како јој је подвалио којекаве уговоре који нису валидни. Схватили су да су преварени и да им је сав новац скинут са Миљаниног рачуна који је они требало да дигну и оставе са стране. Срећом, Марија је свој хонорар склонила са стране, тако да она и Синиша имају од чега да живе. -

(Стар)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".