Није било најаве и нико није очекивао да би овако нешто могло да се деси.

Италијанка годинама важи за једну од најлепших тенисерки, а због објава на друштвеној мрежи Инстаграм где има близу 730.000 пратилаца, називају је најпровокативнијом.

Вест о њеном завршетку каријере објављена је на сајту Међународне агенције за интегритет тениса (ITIA), након чега је италијански лист "Коријере дела Сера" написао да WTA није обавештена о Камилионој одлуци.

Из WTA су покушали да је контактирају, али нису успели и у овом тренутку нико не зна где је, преноси Курир спорт.

Фото: Профимедиа

 

Претпоставља се да је напустила Италију због проблема са судом због оптужби за лажне ковид сертификате.

Последњу објаву на Инстаграму имала је 18. марта када је боравила у Мајамију. Пет дана касније одиграла је последњи меч, а било је то на мастерсу у овом граду у Флориди. Поражена је од Иге Швјонтек и након тога више није играла.

Најбољи успех остварила је 2018. године када је била на 26. позицији WTA листе.

Подсетимо, италијанска тенисерка недавно је направила велико изненађење на старту Мастерса у Индијан Велсу, пошто је у првом колу савладала 27. тенисерку света Кети Бултер са 6:3, 6:2.

Она је у зрелим играчким годинама скренула је пажњу јавности на себе, али не сјајним резултатима на терену, већ провокативним објавама на друштвеним мрежама. 

 

 

 

 

Иако је приказала сјајну партију и остварила велики тријумф, нашла се поново у центру пажње због свог атрактивног изгледа. У краткој хаљиници мамила је уздахе мушког дела публике.

Фото: Профимедиа

 

БОНУС ВИДЕО: