Теyа Дора као представница Србије у уторак увече с песмом "Рамонда" пласирала се у велико финале Евровизије, које ће се у суботу одржати у Малмеу.

Теyа Дорина мама, новинарка Јасна Јојић, задовољна је због новог успеха ћерке у Малмеу и сматра да је шанса за победу Србије огромна.

- Ја сам пресрећна и више сам него задовољна. Битно је што ће сви још једном чути "Рамонду" и да ће је заволети цео свет, као што су и људи у Србији. То је песма која носи моћну поруку мира и наде у боље. Теодора је била узбуђена, звала ме је у шест ујутру после полуфинала. Не знам да ли су славили или од узбуђења није ни спавала. Питала ме је 100 пута да ли је наступ био добар. Говорила сам да је била фантастична и што се тиче наступа и певања, све је било савршено - рекла је новинарка и додала:

Фото: А. Станковић

 

 

- Сви могу да се поносе. Док је наступала, добила сам ни сама не знам колико порука са свих страна света и од познатих и од непознатих. Људи су плакали док су гледали, мислим да је све извела како треба, а и визуали су одлични. Искрено се надам великом успеху у финалу. "Рамонда" је оригинална песма и мислим да ће сви увидети оригиналну мелодију и моћни текст с јаком поруком свету и да је време да се свет подигне из пепела. Теодора је најбољи вокал, због тога је шанса за победу Србије огромна. У то сад више нема сумње - поручила је поносна Јасна.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО:

https://video.novosti.rs/planeta/video/10807-price-iz-hronike-da-li-ima-satanizma-na-eurosongu#brid_cp_my-player