Државна секретарка у Министарству туризма и омладине, Милена Поповић већ неко време ужива у љубави са Игором Јурићем, а сад је проговорила о њиховој вези и осудама.

Наиме, Милена Поповић каже да је не занимају негативни коментари, већ је искључиво занима њена срећа. Открила је како је саопштила сину да је у вези са Игором.

- Ако вам кажу удовица, то је јако тужно и људи гледају да сте осуђени на тај начин. Ја сам Милена Поповић, историчар уметности, шта год да сам ја, није битно, али једноставно људима је интересантно да се читају вести о мени. Делује као да нисам смела да се заљубим поново, мени и данас пишу да сам брзо прежалила Оливера, и они ће писати то увек, ја не радим ништа да бих удовољила било коме, ја морам да имам свој живот а и мој син исто. Мене је Богдан питао директно за Игора, и ја сам му рекла да ми се он свиђа, и да уживам са њим, а он ме је питао да ли сам варала његовог тату са њим - рекла је Милена у подкасту "На линији живота са Немањом".

Фото: АТА имагес/Принтскрин/Инстаграм/milena-bogdan

 

 

Милена је својевремено открила како је њена и Јурићева љубав почела.

- Игор и ја смо се случајно срели на некој телевизији. Обоје смо гостовали, једно је поранило, друго је закаснило и једноставно смо се срели и почели да разговарамо. Људи често питају да ли нас је зближила трагедија која нам се десила, па се боље разумемо, али не мислим то - рекла је Милена раније гостујући у емисији "На терапији код Славице Ђукић Дејановић":

- Случајно смо се упознали десило се нешто поново. Ја сам једноставно у њему видела некога са ким могу да причам, да проведем време, некога ко ми је пријао.

Фото: Инстаграм принтскрин/milena_bogdan

 

 

Како каже, није марила за осуду јавности.

- Ја сам исто тако била свесна да ћу опет наићи на осуду да ће бити и оваквих и онаквих коментара али сад много зрелије са неког другог животног аспекта и са много мање бриге око свега тога зато што сам схватила шта је живот заправо и да не вреди освртати се и планирати у недоглед. Тако да, десила се љубав и то је један јако леп и квалитетан однос и ја сам данас заиста срећна и немам проблем да то наглас кажем. Људи кажу немој наглас да причаш о срећи, ћути, покварићеш је, не, ја мислим супротно, ја мислим да је тако ретко да смо искрено срећни да баш о томе треба да причамо на сав глас. Да нећемо тиме да покваримо своју срећу, да је срећа у нама - отворено је рекла тада Милена.

Милена је у подкасту ТВ Пинка рекла и да је Оливер био отац њеног школског друга и да га је знала од рођења али не на тај начин, од ње је био старији 30 година па вели да је Оливер био човек ког је волела свим срцем и да се није десило оно што се десило, остала би с њим до краја живота.

Обе љубави су јој, каже, биле судбинске и она са Оливером - који јој је подарио најлепше у животу - сина.

Фото: Принтскрин Инстаграм/ milena_bogdan

 

 

Али и ова са Игором ког воли снажно и који ју је каже, вратио у живот.

Кад је родила сина имала је 26 година, а Оливер 56, али љубав њихова је толико била велика а доказ томе јесте и њен мезимац. У моменту кад је чекала заједничко дете, била је млађа од Оливеровог сина, а Оливер је дотад имао већ четворо деце.

Због Оливера побегла од куће

У први мах отац је био против и породица се није слагала, али кад је остала у другом стању схватили су да то није хир. Чула се са мајком, сестром, братом али не и са оцем што је значило да породица није била комплетна. Милена је због Оливера напустила породични дом Поповића.

Међутим, годинама касније њен отац је временом невероватно заволео Оливера и постали су врло блиски.

(ТВ Пинк)

БОНУС ВИДЕО: