Адријана Лима у протекле две године суочавала се с лавином негативних кометара на рачун свог изгледа

 Наиме, Лима се након порођаја знатно угојила, а оно што су многи приметили, јесте да је била отечена од последица ботокса.

Чини се да јој људи нису опростили вишак килограма што је и сама признала. Међутим, то је не спречава да ужива у љубави и стварима које је чине срећном.

Фото: Профимедиа

 

Што се њеног љубавног живота тиче, највише се причало о њеној љубави са чувеним српским кошаркашем, Марком Јарићем. Три године након што су отишли на први састанак, решили су да стану на луди камен, 2009. године.

Круна њихове велике љубави јесу ћерке Валентина и Сиена. Међутим, пар је 2014. године решио да стави тачку на брак, док је развод озваничен 2016. Након развода, дуго се спекулисало о њиховом помирењу, будући да су неколико пута ухваћени заједно у јавности. Међутим, испоставило се да су остали у добрим односима због деце.

Фото: Профимедиа

 

Занимљиво је да је Адријана своју невиност чувала до брака, те јој је Марко Јарић био први мушкарац с којим је спавала.

- Секс је за брак. Ако нема поштовања, то значи да ме заправо не желе! - рекла је манекенка 2006. у једном интервјуу.

Фото: Д. Жарковић

 

Адријана није имала много емотивних партнера у свом животу, а након познатог Србина, била је у вези са турским писцем Метином Харом. Пар је био у вези годину дана, а раскид се догодио 2019. Још док су били у вези, шушкало се да Метин не воли жене, односно да је хомосексуалац, те да је њихова веза била део маркетиншког трика.

(Стил Курир)

БОНУС ВИДЕО: