Она је рекла да је тај немили догађај оставио велике последице на њу, те да се и данас плаши уколико неко вози мало брже.

- У колима не могу да заспим због те фобије коју имам још од удеса који сам доживела. Не борим се против тога јер траума није превелика, у смислу да када неко нормално вози немам проблем да будем у колима. Ипак, чим то нешто мени постане пребрзо или неугодно, одмах реагујем - рекла је Вања.

- Више не ћутим никоме. Сва срећа па у "Гранду" имамо одличне возаче који су професионалци. Сви они знају за тај мој страх, па и не возе брзо. Све је како треба у суштини. Што се тиче тог удеса, ја сам се од њега опорављала шест месеци - казала је за "Гранд магазин"

Подсећања ради, Вања Мијатовић била је у колима са колегама Стефаном Петрушићем и Аном Севић када је дошло до саобраћајне незгоде.

Стефан је возио, изгубио је контролу и ударио је у неосветљене бетонске стубове за будућу наплатну рампу. Када је дошла хитна помоћ констатовали су да Стефан нема повреде док су Ана и Вања пребачене у болницу. Ана је брзо пуштена јер је била само угрувана, док је Вања прошла са тежим повредама.

Она је имала повреде грудног коша, плућа и кичме. На срећу прошла је без операције, иако су јој били поломљени пршљенови, али је њен опоравак био дуг.

(Телеграф)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".